Αρχική Σελίδα

Shenzhen Xinsongxia Automobile Electron Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Αυτοκίνητη Co. ηλεκτρονικής Xia τραγουδιού Xin Shenzhen, ΕΠΕ που καθιερώνεται το 2009.

η επιχείρηση βρίσκεται στην προηγμένη νότια μητρόπολη - Περιοχή Bao'an, Shenzhen    πόλη. Καλύπτει 60 προσωπικό, συμπεριλαμβανομένων 10 ατόμων Ε&Α. Έχει 5 γραμμές παραγωγής και 1 γραμμή παραγωγής για το παλαιό προϊόν.

 

Η επιχείρηση συνδέει το μεγάλο ενδιαφέρον με την έρευνα και αναπτύσσει τα νέα προϊόντα. Έχουμε προωθήσει πολλές νέες λύσεις για τα πρότυπα αυτοκινήτων όπως η Mercedes-Benz, η BMW, Audi, η Honda, GM), κ.λπ. Και με τη δυνατότητα να παραγάγει 50000 σύνολα αρχικής παραγωγής ψυχαγωγίας οθόνης το χρόνο.

 

Θεωρούμε την ποιότητα ως ζωή. Η επιχείρηση που εξοπλίζεται με πολλούς τον εξοπλισμό δοκιμής στο παγκόσμιο προηγμένο επίπεδο όπως το κιβώτιο πειράματος, τα κιβώτια ελεγκτών δόνησης, υψηλής και χαμηλής θερμοκρασίας, ο στατικός ελεγκτής ESD, ανιχνευτής οργάνων δοκιμής διακύμανσης παροχής ηλεκτρικού ρεύματος ο υγιούς και τηλεοπτικού αυτόματος. Και έχουμε κάνει μια ακριβή ποιότητα να επιθεωρήσει το σύστημα και τη διαδικασία. Η λειτουργία συμμορφώνεται με τη διεθνή πιστοποίηση ποιοτικών συστημάτων όπως ISO9001: 2000、 ISO/TS16949: 2009 etc.strictly.

 

Η αυτοκίνητη Co. ηλεκτρονικής Xia τραγουδιού Xin Shenzhen, ΕΠΕ ραβδιά στα παραδοσιακά πνεύματα «δημιουργεί τον κλασικό προσεκτικά» και τον επιχειρηματικό πολιτισμό «δημιουργικό, εύκαμπτο, την ομάδα, και τα αμοιβαία οφέλη» που προκαλούνται με συνέπεια, το καλύτερο του καλύτερου όπως συμπεριφορές για να δημιουργήσουν περισσότερα θαυμάσια προϊόντα για να ικανοποιήσουν τον οδηγό για την ακουστική ψυχαγωγία συστημάτων αυτοκινήτων

Τα προϊόντα μας όχι μόνο παρέχουν το εσωτερικό κατάστημα 4S, αλλά μόνο τον προμηθευτή της Νότιας Αμερικής, της Μέσης Ανατολής, της Ευρώπης, και της Αμερικής στο εξωτερικό. Η επιχείρηση όφειλε το δίκτυο πωλήσεων μέσω της χώρας και έρχεται σε επαφή με τις σχέσεις συνεργασίας στρατηγικής με τη Co. περισσότερων από 10 πωλήσεων αυτοκινήτων.

 

Αναπτυχθείτε και αυξηθείτε είναι κοινός στόχος των μελών. Το Bellwether του προμηθευτή της ακουστικής βελτιωτικής εξάρτησης αυτοκινήτων cOem είναι η μεγάλη αποστολή μας στον κόσμο.

 

Πολιτισμός επιχείρησης

 

Αμοιβαίος σεβασμός

Τίμιος

Επιθετικός

Πραγματοποίηση των αμοιβαίων οφελών

Συνήθεια πρώτα

Αποδοτικότητα και αρχικός

Βελτιώστε τον ανταγωνισμό της αγοράς

 

Η αξία της βιομηχανίας

 

1. Η αξία εγκεφάλου είναι υψηλότερη από την υλική αξία

2. Η αμοιβαία αξία είναι υψηλότερη από την αξία προσωπικού

3. Η αξία χρηστών είναι υψηλότερη από την αξία παραγωγής

 

Επιχειρηματική αρχή

 

Αξία για τον πελάτη Ανάπτυξη για το προσωπικό Ευκαιρία για την κοινωνία Οφέλη για τη βιομηχανία.

 

Επιχειρηματικό πνεύμα

 

Τίμιος
Επιθετικός
Αφιερωμένος
Αρχικός
Συνεργασία

 

Επιχειρηματική σχέση

 

Χώρα αγάπης
Επιχείρηση αγάπης
Προσωπικό αγάπης
Οικογένεια αγάπης

 

Επιχειρηματικά εμπορικά σήματα

 

Lsailt: Περιλήφθείτε στην αρχική βελτίωση αυτοκινήτων αποκωδικοποιήστε την οθόνη ναυσιπλοΐας, αλλάξτε τη μηχανή οθόνης, τις επικοινωνίες Διαδικτύου, και το αρρενωπό κιβώτιο πλοηγών, το αρχικό σχέδιο βελτίωσης οθόνης αυτοκινήτων.

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Κίνα Shenzhen Xinsongxia Automobile Electron Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

Shenzhen Xinsongxia Automobile Electron Co.,Ltd Shenzhen Xinsongxia Automobile Electron Co.,Ltd Shenzhen Xinsongxia Automobile Electron Co.,Ltd Shenzhen Xinsongxia Automobile Electron Co.,Ltd Shenzhen Xinsongxia Automobile Electron Co.,Ltd Shenzhen Xinsongxia Automobile Electron Co.,Ltd
1 2 3 4 5 6
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Πωλητής

Μάρκες : Lsailt

Αριθμός Υπαλλήλων : 50~100

Ετήσιες πωλήσεις : 2 million-5 million

Ιδρύθηκε Έτος : 2009

Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Shenzhen Xinsongxia Automobile Electron Co.,Ltd Πιστοποιήσεις Κίνα Shenzhen Xinsongxia Automobile Electron Co.,Ltd Πιστοποιήσεις Κίνα Shenzhen Xinsongxia Automobile Electron Co.,Ltd Πιστοποιήσεις Κίνα Shenzhen Xinsongxia Automobile Electron Co.,Ltd Πιστοποιήσεις